Venkovní akce v suchu

Akce pod širým nebem jsou nejoblíbenější, protože když je venku teplo a svítí sluníčko až do večerních hodin. Proč si ji nevychutnat právě v létě? Využijte toho i vy, a svatbu nebo oslavu si naplánujte na jaro či léto, kdy už se dá venku být až do večera. Pobyt na čerstvém vzduchu spolu se spoustou dobrého jídla a pití je prostě daleko lepší. U akcí konaných pod širým nebem ale hrozí jedna věc – a to, že se počasí na poslední chvíli rozhodne, že vám plánovanou akci překazí pořádným lijákem.

svatba ve stanu

Ale i na toto se lze připravit
Všichni samozřejmě víme, že počasí se může změnit během vteřiny, a právě proto je potřeba nepočítat jen s tím, že počasí bude přesně takové, jaké bylo předpovídáno. Může se kdykoliv zatáhnout a z překrásné svatby či oslavy pod širým nebem bude blátivá katastrofa. Pokud chcete i tak zůstat venku, zarezervujte si stan, kam se vejde všechno jídlo i pití a všichni vaši hosté.

Jsme půjčovna párty stanů a nabízíme vám možnost půjčit si u nás několik velikostí stanu. I pod ty nejmenší se vejde dost lidí i s občerstvením. Samozřejmostí je možnost zapůjčení podlah a stolů s posezením. Stany vám kompletně připravíme, protože jejich montáž není úplně jednoduchá. Po ukončení akce si stany zase rozebereme.

oslava ve stanu

Stačí je nazdobit
Rozhodně se nemusíte bát, že by akce nevypadala hezky. Spousta svateb se koná právě pod stanem, protože i ten má svoji nezaměnitelnou atmosféru. Stačí si jen trošku vyhrát s výzdobou a osvětlením, a uvidíte, že akce bude mít velký úspěch. Zarezervujte si svůj stan na svůj termín co nejdříve, protože začínají být velmi populární. Vejde se pod ně všechno co potřebujete a nezaskočí vás ani průtrž mračen. Vyzkoušejte oslavu nebo stavbu pod stanem, rozhodně nebudete litovat toho, že jste si vybrali právě toto řešení, které vás vyjde levněji než pronájem celé hospody či stodoly.